Услуги

ПРОЕКТИРАНЕ, ДИЗАЙН И ИЗГРАЖДАНЕ

Предлагаме ви дизайн съгласно вашите желания и професионални съвети.Проектирането се извършва от ландшафтен архитект, който ще представи на вашето внимание нашите идейни решения за облика на зелените площи.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

След завършването на довършителните работи по обекта се преминава към почистване на терена от строителни отпадъци, камъни, плевели и тяхното извозване .

ЗАТРЕВЯВАНЕ С ТРЕВНИ СМЕСКИ И ЧИМОВЕ

Без значение от големината на зелената площ(градина ,частни имоти,хотели,общински терени и др. Ние ви предлагаме качество на достъпни цени.Изборът на подходяща тревна смеска е от голямо значение.
След засяването на тревата са нужни постоянни грижи ,за постигане на желаният резултат също така да се поддържа красивия вид на Вашата градина. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

ИЗГРАЖДАНЕ НА АЛПИНЕУМИ И СКАЛНИ ЦВЕТНИ КОМПОЗИЦИИ

Общото между алпинеума и скалните цветни композиции е че, се използват камъни които имат специфичен релеф, но съществена разликата е че, за направа на алпинеум се използват растения с алпийски произход.
Всеки скален кът е уникален. Необходима е постоянна поддръжка за развитието на растенията в него и запазването на красивия му външен вид.

ЗАСАЖДАНЕ НА ДЕКОРАТИВНА РАСТИТЕЛНОСТ И ЦВЕТЯ

Засаждане на цветна растителност, декоративни храсти,живи плетове,дървета и овошки.
Работим с висококачествена декоративна растителност. Растенията са в контейнери което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.

ГРАДИНАРСКИ УСЛУГИ

Предлагаме ви всички видове градинарски услуги: изграждане, поддръжка, косене, подрязване и оформяне, почистване. Поддържане на зелени площи. Подрязване на овощни дървета и лозя.